Bicefal Project | Raw Live Sessions

ONLINE 20.00hBicefal project | RAW Live Sessions
Data: DIMARTS 4 de Gener
Preu: Gratuït


La Casa de la Música de Girona enceta "El RAW Live Sessions", un cicle de vídeos rodats en directe a Girona.
En un moment en què la programació de concerts, resulta complicada, engeguem un cicle de Live Sessions enregistrades en directe a Girona. El nom “raw” (cru) és perquè el muntatge audiovisual i l’escenografia és molt natural, com si es tractés d’un assaig. Els vídeos seran retransmesos en línia al web de Cases de la Música i també pels canals dels propis artistes. La intenció és combinar la programació de bandes locals amb formacions emergents de l’escena nacional, de manera que els grups tenen un material audiovisual per fer promoció i venda del seu directe, i nosaltres oferim al públic una alternativa a la programació de concerts que s’ha vist molt afectada per les restriccions de la crisi del coronavirus.
Bicefal Project neix l’any 2018 quan dos joves músics banyolins, Albert Costa (veu i guitarra) i Julià Gratacós (bateria), decideixen començar un duo de rock per poder tocar la música que els agrada. Els dos primers anys els dediquen a trobar la seva línia i compondre els primers temes: ‘Funeral’ i ‘2a’, autoproduïts amb en Gotard Mas. Després de la pausa del Covid en surt el seu tercer senzill ‘Per Marxar’, presentat el març de 2021. Tot i la precarietat dels darrers mesos, el grup ha seguit tocant i presentant-se sobre els escenaris mentre no abandonava la seva persistent recerca dins la música i seguia component nous temes. Aquesta constància i ganes de seguir sumant els ha permès ser un dels grups becats per les Cases de la Música del 2021, amb qui han gravat dos vídeos en directe de dos temes inèdits que us presentem a continuació. Durant l’hivern de 2022 gravaran el seu proper single que formarà part del seu primer EP de presentació amb Santi Garcia, de l’estudi Ultramarinos.
El vídeo de AVUI - Raw Live Sessions estarà disponible el DIMARTS 4 de gener a patir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat