Esmeralda Colette and The Mothermass | Músiques Tranquil·les

TEATRE L'ALIANÇA, MATARÓ (Carrer Bonaire, 25, 08301 Mataró) 20:00h OBERTURA DE PORTES | 21:00h INICI DE CONCERT



Esmeralda Colette and The Mothermass: la irresistible fusió entre folklore llatinoamericà, neo-soul, morro, amor i molt més.


Esmeralda Colette és una jove actriu i cantant de Santa Coloma que creix en un ambient de fortes influències multiculturals. Després de tocar en incomptables bars, carrers, places, metres i jams, decideix formar una banda amb reconeguts músics de Barcelona per a presentar una nova proposta de cançons pròpies que fusiona el folklore llatinoamericà, el neo-soul i diversos estils musicals amb unes lletres originals i sinceres. En concert, ofereix un conjunt de cançons pròpies triades i arranjades amb els músics de la banda, fetes amb molt de morro i amor. “El directe pot ser una bacanal de colors i ràbia o un secret vellutat alhora.”

Formació:Esmeralda Colette. Veu - Angelo Manhenzane. Percussió - Joan Vigo. Baix elèctric - Joaquín Dolyenko. Guitarra elèctrica - Paquito de la Iguana.

Entrada anticipada: 12€ Sopar i concert (ant): 20€* Entrada comunitat (ant): 10€ Sopar i concert comunitat (ant): 17€* Registra’t a la comunitat 20h obrim portes. 21h inici concert. Carrer Bonaire 25, Mataró Mapa
*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat