TERRORISTS OF ROMANCE | CLAP

SALA CLAP (Mataró) 21.00h.

Entrades: 8€ anticipades / 10€ taquilla
Horari: 21.00h

TERRORISTS OF ROMANCE

Terrorists Of Romance és una banda d'indie folk i rock alternatiu amb músics de Mataró, formada a Barcelona l'any 2019. Les seves cançons destaquen per l'ús metafòric que amaguen les lletres. Així mateix, la banda aposta per un so orgànic i enèrgic, recordant a grups de la talla de Garbage, No Doubt o Foo Fighters.
El 15 d'abril d’aquest any es va estrenar "Shake Me Mad" a Mondo Sonoro, el seu primer single del EP Like Kerosene, estrenat en edició especial de vinil. El grup ha rebut una gran acollida per part del públic als concerts, la premsa se n'ha fet ressò i han aparegut a diversos mitjans com Mondo Sonoro, RTVE, Radio 3, Musikalia o Betevé.
Vanessa Salvi, compositora i intèrpret, d’ascendència italiana-noruega és la creadora d’aquest projecte integrat per Kiko Ujaque, director musical i baixista, Pol Barberàn, al teclat, sintetitzador i guitarra, Noel Campillo, guitarra i Sergi Karod a la batería.

IMPORTANT - És imprescindible el compliment dels requisits generals d'accés a locals d'oci nocturn dictats per la Generalitat de Catalunya. No es retornaran els diners de les entrades en cas de no poder accedir a la sala per no complir tals requisits. Llegiu el document que trobareu AQUÍ

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat