Era l’any 2010 quan, de la mà de la Fira Mediterrània de Manresa i Cases de la Música, naixia el Circuit Estepa Mediterrània. El circuit ‘off’ coproduït per les dues entitats que pretén, a mode de radar de l’escena underground, ampliar els horitzons artístics circumscrits a la ‘mediterraneïtat’ i arrelar la Fira encara més a la ciutat, programant tant en nous espais de la ciutat com altres que treballen durant tot l’any a Manresa. Més d’una dècada de treball, en la qual s’ha superat ja el centenar d’actuacions a la ciutat.

Aquest 2021, any en el que hem pogut la presencialitat però seguint les mesures de seguretat, gaudirem d’unes bones jornades musicals. D’una banda, el proper 16 d’octubre, Svart Vin, Borja Olalla i Raquel Lúa actuaran a l’escenari Cases de la Música ubicat a la Plaça Porxada. D’altra banda, la Sala Stroika serà l’altre punt neuràlgic de l’Estepa, al acollir els concerts de Roba Estesa (15 d’octubre) i Ana Tijoux (16 d’octubre).

Socautorlogo
Banner Xics
Etecam
Banner Laclika

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat