Clara Sunyer | El Vapor Raw LIVE SESSIONS

ONLINE 20.00Clara Sunyer El Vapor Raw Live Sessions
Data: DIMARTS 7 DE JUNY
Preu: GratuïtLa Casa de la Música de Terrassa enceta "El Vapor Raw", un cicle de vídeos rodats en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de Terrassa. Seran retransmesos un cop al mes a través del web de les Cases de la Música.

Cantautora i cantant des de 2019. Viu en el Maresme, un lloc que és inspiració constant per a les seves cançons. La seva música es basa en les sensacions de la pell, les memòries d'un tacte, l'equilibri entre els paisatges profunds i salvatges d'on prové. La seva gran admiració per la música fa que la seva immersió introdueixi el seu cor i la posi al servei de les notes, i viceversa. D'aquesta manera es poden tocar i comunicar. La seva música està purament influenciada per grans artistes femenines com Etta James, Billie Holiday, Nina Simone, Amy Winehouse, Lianne La Havas i les catalanes cantautores com Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann, Rita Payés... És el meu refugi més pur"..

El vídeo de Clara Sunyer - El Vapor Raw estarà disponible el DIMARTS 7 de juny a partir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat