fbpx

L'Eco de la Cova de Nunu Garcia | Presentació de disc

EL VAPOR 20:00h


L'ECO DE LA COVA de Nunu Garcia
Preu: 5€
Lloc: El Vapor. C/Mare de Déu dels Àngels, 76. 08221 Terrassa
Hora: 19.30h Obertura de portes. 20.00h Inici del concert

Nunu Garcia Duran presentarà el dia 17 d'abril a El Vapor, Casa de la Música de Terrassa el seu nou àlbum L'Eco de la Cova. Gràcies a la beca que va rebre d’ajuda a la creació de les Cases de la Música de Terrassa juntament amb l'SGAE va decidir musicar alguns dels poemes del poemari ‘Cova’ de la poetessa egarenca Anna Fernández; portant-los després a un espectacle multidisciplinar amb il·lustració (Judith con H), poesia (Anna Fernández) i música (Nunu) en directe.

Fruit de tot aquest procés creatiu compartit, neix el projecte de micromecenatge, a través de Verkami, ‘L’Eco de la Cova’ per posar en un EP vuit dels poemes de ‘Cova’ musicats. Aquest treball, que sva sortir a la llum el dia 5 de març de 2021 s’ha enregistrat a Olivera estudi amb en Vic Moliner i en Pau Brugada a la producció, enregistrament i mescla.

Les entrades es poden obtenir a l'enllaç que es troba a continuació per 5€. L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR