MAYORMENTE SOLEADO + CLASSE B | VADE música Sabadell

VADE música SABADELL 20:30h obertura de portes 20:00h


MAYORMENTE SOLEADO + CLASSE B
HORARI: divendres 4 d'octubre de 2024 a les 20:30h (obertura de portes a les 20h)
PREU: 10€ anticipades | 12€ taquilla
LLOC: VADE música (Plaça Laietana 48, Sabadell)

MAYORMENTE SOLEADO

Per primera vegada, el duet s'enfronta a un treball conceptual amb un fil conductor definit fora del món dels singles. Aprofitant l'ocasió, els del Vallès aprofiten per trobar un so distintiu de la casa. El que abans era un “jopé…” es converteix ara en un “fotre” directe, clar i a la cara. Mentre que els seus primers senzills exploraven experiències típiques de la vida adolescent universitària, aquest nou treball s'enfoca des de la perspectiva de dos xavals entrant a la vida adulta. Drames com la incapacitat de matinar per l'insomni, ara són més seriosos, ja que hi ha feina per mantenir. A través d'experiències vitals reals, l'EP explora temes com la superació de relacions fallides, els “gairebé alguna cosa” i les falses il·lusions que un es munta al cap, des de la mirada d'algú que ha après a respectar-se i estimar-se, amb una conclusió desafiant molt clara al final: tu trenca'm el cor una altra vegada, que jo faré un “temazo”.

CLASSE B

Des de la costa del Baix Empordà, CLASSE B ofereix una versió costa-bravenca de la vida, allà on, lluny de les multituds i de la ciutat, les mogudes agafen un altre sentit. En català i sense complexes, CLASSE B juga al “pop bailongu” amb elements de la música disco i urban. CLASSE B són s intetitzadors, vocoders i samplers aportant una sonoritat moderna, però que manté les melodies pop, guitarres, batería acústica i vents amb elements més orgànics. Una proposta amb caràcter, lletres carregades de la quotidianitat de la vida dels i les joves de l’Empordà, amb clares referències vivencials i geogràfiques de la zona.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat