fbpx

ITZIPA | Fem estiu: Música als Barris

ESCOLA PAU VILA (D3) 22:00 h.

FEM ESTIU: MÚSICA ALS BARRIS

ITZIPA
Preu: Gratuït. Amb reserva prèvia.
Lloc: ESCOLA PAU VILA (DIstricte 3). Avinguda Can Jofresa 20, Terrassa
Hora: 21h30 Obertura de portes | 22h00 Inici del concert

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tornem a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021. Amb el cicle MÚSICA ALS BARRIS volem dur la música als diferents districtes, i activar l’energia i la cooperació entre els diferents col·lectius organitzadors, Musikalparc (Reactiva), Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks), Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa. Hi haurà 5 concerts gratuïts repartits entre els diferents districtes de la ciutat, una programació que s'allargarà entre els dissabtes de juliol i agost.

El dissabte 24 de juliol serà el torn d' ITZIPA. Unes actuacions organitzades per Musikalparc a l'Escola Pau Vila.

El duet es caracteritza per els sons mediterranis, però alhora incloent elements del world music. Amb dues veus que vesteixen les paraules amb música pròpia i que s'entrellacen amb el so de la guitarra, el contrabaix l i la percussió aquest duet busca crear un petit viatge emocional i grupal a la recerca de la identitat pròpia provocant així que el públic pugui gaudir, vibrar, ballar i cantar amb les seves melodies i que cadascú se les faci seves i se senti part del projecte en aquell moment.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat