ARIOX | Fem estiu: Música als Barris

ESCOLA St. LLORENÇ DEL MUNT (D6) 21:00 h

FEM ESTIU: MÚSICA ALS BARRIS

ARIOX
Preu: Gratuït. Amb reserva prèvia.
Lloc: ESCOLA St. LLORENÇ DEL MUNT (Districte 6). Carrer del Castellsapera, 81, 08227 Terrassa
Hora: 20h00 Obertura de portes | 21h00 Inici del concert

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tornem a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021. Amb el cicle MÚSICA ALS BARRIS volem dur la música als diferents districtes, i activar l’energia i la cooperació entre els diferents col·lectius organitzadors, Musikalparc (Reactiva), Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks), Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa. Hi haurà 5 concerts gratuïts repartits entre els diferents districtes de la ciutat, , una programació que s'allargarà entre els dissabtes de juliol i agost.

El dissabte 31 de juliol serà el torn d' ARIOX. Una actuació organitzadeaper Fred Festival a l' Escola St. Llorenç del Munt (D6).

Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretenció. Va ser durant aquell període de pausa quan van nèixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer moment connectant molt amb la sonoritat “casera” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista.
Ara, presenta el seu segon EP sota el títol "Ens hem deixat els fogons encesos i s'ha cremat la cuina" (Luup Records, 2021), un nou treball format per cançons costumistes i sinceres on Ariox segueix fent palesa la seva màgia.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat