RED PÈRILL | "Aquari o Safari" Tour

EL VAPOR 20:00h  


RED PÈRILL
Preu: 10€
Lloc: EL VAPOR. CASA DE LA MÚSICA TERRASSA C/ Mare de Déu dels Àngels, 76. 08221 Terrassa
Hora: 19.30h Obertura de portes. 20.00h Inici del concert

El divendres 25, en Red Pèrill serà al Vapor presentant "Aquari o safari" (Febrer, 2020). Red Pèrill, alter ego de Marc Mateu, és el rei del flow submarí i el R’n’B d’autotune, possiblement el jugador revelació més veterà del panorama musical català. Escollit per composar la cançó d'estiu d'iCat FM 2019 SOM EL QUE SOM i protagonista amb Lildami, Paula Valls, Sense sal i Nyandú a la festa d’estiu de Catalunya Ràdio 2019 (El suplement), les últimes notícies en la seva ràpida ascensió dins el panorama musical català són la col·laboració juntament amb el seu productor Quico Tretze en la coproducció i posterior remix de la cançó “La gran onada” del disc homònim de Sopa de Cabra i la publicació del single de 3 cançons “Suau”, que no para de sonar a iCat Fm.

Els directes de Red Pèrill deixen al públic en el punt just d’ingravidesa. La seva inimitable “poció musical” és una recepta amb la proporció perfecte de jazz, R’n’B, funk i música urbana. Amb una estètica personal i en format quintet, ha aconseguit reunir un equip formidable: el pianista Jofre Fité, el multi-instrumentista Ferran López, el bateria Josep Puigdollers (Damàris Gelabert, El Pony Pisador) i l’artista total anomenat en l’apartat anterior Edgar Massegú, que s’ocupa dels samples, les percussions i la inevitable performance. Plegats, creen una atmósfera quasi irreal, un microclima sideral, un estat passatger de gràcia al que ningú pot escapar.

Les entrades es poden obtenir a l'enllaç que es troba a continuació per 10€. L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat