fbpx

DEPRESIÓN SONORA | Let's Festival

Let's Festival | Edició Limitada Sala Salamandra 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERT


DEPRESIÓN SONORA
Preu: 12 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: 20:00h Obertura de portes. 20:30h Inici del concert


DEPRESIÓN SONORA
Balls tristos per a delinqüents.

Quan Marcos Crespo va penjar al maig de 2020 la seva primera demo com a Depresión Sonora, poc podria imaginar que les cinc cançons que va fer a la seva habitació uns dies abans anaven a convertir-se en la banda sonora d'un dels anys més rars de la nostra vida: “Ya no hay verano” o “Hasta que llegue la muerte”s'han convertit, en tot just uns mesos, en himnes que superen milions d'escoltes en plataformes digitals, convertint aquest EP en una col·lecció de clàssics instantanis. I tot això sense l'ajuda de res, ni de ningú.

Ara, Sonido Muchacho reedita la posada de llarg d'un projecte que ha crescut pel seu propi peu: per la força d'unes cançons que, més enllà del seu so, han aconseguit connectar amb una generació desencantada, donant-li veu. I és que Marcos s'ha destapat com un dels productors més frescos de la seva generació, entenent gèneres que van del post-punk rus al pop més comercial, però sempre des d'una perspectiva pròpia i única. Directament: feia temps que no escoltàvem una cosa tan motivadora i actual, que hagi connectat tan ràpid amb el públic i que, sense atendre modes, hagi enganxat d'aquesta forma amb el món digital. I això és només el principi: ara arriben més cançons.

L'aforament de l'acte és limitat.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR