fbpx

VENERIS METALLUM

SALT 21:30 h.La Mirona de Salt

Preu: 15€

CRISIX – MORPHIUM – BORN IN EXILELa banda de Metal MorphiuM neix l’any 2005, la seva originalitat els fa difícil de catalogar, ja que beuen de diverses influències que van des del Metal més contundent i extrem passant pel Metal més melancòlic i melòdic. El 2008 graven el seu primer àlbum “La Era de la Decadencia“. Al 2011 són el fitxatge de la multinacional Roadrunner Records Spain ( Kaiowas Records ) i el seu disc és anomenat pels mitjans especialitzats com un dels millors rebent crítiques de 9,5 sobre 10 i són guardonats com a grup revelació.

Aquest mateix any comencen una gira que els porta a tocar a l’altre extrem del món actuant amb bandes com: Megadeth, Fear Factory, Overkill, Moonspell, Kataklysm, Destruction, Brujeria, All Shall Perish, Tristania, Dark Funeral… i a grans festivals com el Hell & Heaven Metal Fest a Mèxic.El 2012 comencen una altra exitosa gira per la península Ibèrica per a posteriorment centrar-se en la composició del seu segon disc. Al 2013 amb la sortida al mercat de “Crónicas de una muerte anunciada” tornen al continent americà per compartir escenari amb: Anthrax, Motórhead, Suicidal tendencies, In Flames, Six Feet Under, Exodus, Testament, III Niño, Suffocation… De tornada a Europa recorren de nou sales i festivals com el Ripollet Rock Festival. Amb l’arribada al 2016 es publica “The Blackout” el seu tercer i nou disc, un Ip de 12 temes produït a Itàlia per Eugenio Fresco, mesclat per Marco Barusso i masteritzat per Marco Dagostino. El llançament ve acompanyat de videoclip i single “What lies behind Words” que en els primers dies supera ràpidament les 8.000 visualitzacions i altres milers de reproduccions en streaming en plataformes digitals. La presentació del nou material i els seus actes promocionals els porta a girar per la Xina del 8 al 20 de Juny. Després d’haver estat elogiats per la premsa especialitzada amb els anteriors treballs aquest disc cantat en anglès és un salt qualitatiu enorme en la carrera de MorphiuM.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR