fbpx

BLACK MUSIC FESTIVAL | LAS KARAMBA

SALT 21h.La Mirona de Salt

Preu: des de 10€

Concert dins del Black Music Festival

Karamba es va fundar el 2018 en el si dels carrers de Barcelona, ​​entre el caos, el tràfic, la ciutat i l’estrès, amb la necessitat d’adquirir forces, combatre pors i canviar la manera de viure. Va néixer de l’empatia entre set històries de vida. Històries de migracions, herències musicals, i maternitats subversives i diverses, amb la intenció de perseguir somnis, experimentar el potencial i la sensibilitat, de reivindicar el paper de la dona.

És una barreja multicultural entre Veneçuela, Cuba, Catalunya, França i Argentina. Una banda que dona lloc a un estil on es fusiona el so, el chachachá, la salsa i la timba, amb el rap, i la música urbana, creant un color nou, especial, contagiós i poderós. Pensaments units pel desig de projectar contingut que creu consciència en oients, que impulsi a noves generacions, i alhora pugui contagiar d’alegria i il·lusió a tot el públic.

Les Karamba és la veu de totes aquelles dones que van callar, que van estar a l’ombra, que van lluitar soles, al llarg de la història de la música, i que avui tenen molt per explicar.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR