fbpx

BLACK MUSIC FESTIVAL | SRA TOMASA

SALT 21h.La Mirona de Salt

Preu: 12€

Concert dins del Black Music Festival

La Sra Tomasa són el grup trencador de l’escena, referents d’un so i un estil totalment innovador. Ells ofereixen una fusió d’estils desafiants on combinen sons llatinoamericans (timba, salsa, guaguancó) amb ), amb reggae, funk, rap i les tendències més electròniques (drum’n’bass, trap, house…). Tot amb un respecte propi de qui estima la música i respecta els referents musicals. Aquesta combinació explosiva i orgànica ha aconseguit atrapar tant al públic nacional com l’internacional.

El grup neix de la voluntat de presentar un projecte alternatiu i el resultat n’és un so innovador que no ha deixat indiferent als mitjans de comunicació especialitzats. La Sra Tomasa tenen molt clara la clau de l’èxit: ofereixen una part més orgànica i humana que complementen amb la part electrònica i més moderna.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR