fbpx

PATI CULTURAL | BLACK MUSIC BIG BAND JUNIOR

GIRONA 19.30h.

Pati de la Casa de Cultura

Dissabte 08 de maig

PREU: Gratuït / Reserva prèvia

La Black Music Big Band Junior és la germana petita de la Black Music Big Band, una big band formada per joves de nou a quinze anys amb molta il·lusió i talent. Una iniciativa de la família Black Music dirigida pel mateix Adrià Bauzó que, malgrat la joventut dels seus participants, ja ha trepitjat diferents escenaris destacats de casa nostra, com són la Copa de Girona i Sant Fèlix durant les Festes de Sant Narcís, i l’Auditori de Girona, el Pati Cultural, el Pícnic Jazz de Salt i el Black Music Pícnic, entre d’altres. El seu repertori el formen clàssics del soul i el funk de tots els temps, interpretats sempre amb molta energia.

El projecte Black Music Big Band (BMBB) va néixer el 2015 impulsat per la Fundació Casa de la Música del Gironès i el Black Music Festival amb l’objectiu d’iniciar la primera big band escolar de les comarques gironines especialitzada en música negra. Una proposta capdavantera en l’àmbit pedagògic en aquests estils que ja acumula una gran quantitat de concerts, així com tres treballs discogràfics (RGB Suports) i un documental, que han pogut publicar durant aquest curt període de temps.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR