LAS BAJAS PASIONES +Festa Transmaricabollo | La Mirona

Girona La Mirona 22.30h

LAS BAJAS PASIONES + Festa Transmaricabollo
La Mirona de Salt

Obertura portes: 22:00 h
ANTICIPADA: 8 €
TAQUILLA: 1 €

LAS BAJAS PASIONES + Festa Transmaricabollo
BAJAS PASIONES
Las Bajas Pasiones és un projecte d’Electrònica i Músiques Urbanes LGTBIQ, on es connecten unes descarades ganes de viure, cremar les seqüeles de les sabates a la pista, i una actitud antagonista davant el que ens venen com a vida.
El Rap cru i directe de Trusty, les melodies Pop i tornades enganxoses d’Edu Lliura, els sintes de Toni Taboo s’entrecreuen amb les guitarres i uns beats d’un altre món, i d’un altre temps que encara ha d’arribar. Algun dels seus temes ja són hits de la comunitat LGTBIQ i els seus concerts són una festa alliberadora que converteix qualsevol espai en una pista de ball sense fi. En la seva música reivindiquen solucions col·lectives a problemes que ens venen com individuals, potser per això s’envolten d’un gran nombre de col·laboradors com els i madrileñxs Tremenda Jauría, la reggeatonera argentina Chocolate Remix, la rapera lesbiana Bittah de Tribade, Panxo de ZOO, el drapaire de el futur Nept1 o l’ambaixadora LGTBI del rap Kenya Grammo Suspect…
Amb dos disc a la esquena, Rizomas Salvajes (2018) i Bichx Rarx (2020), l’11 de Febrer de 2022 ens sorprenen amb un nou àlbum: Neocancaneo (Delirics, 2022). Un disc que representa una forma de mostrar la seva part descarada de la vida, lligar en parcs a les afores de la ciutat, somriure-li al poc que el sistema patriarcal ens deixa, i empoderar-se com persones que estimen viure i que volen reventar qualsevol rastre de moral represiva del cadàver del patriarcat.
Aquest disc te més desvergonyiment que mai, més ganes de ballar, es més proper a l’electro-punk i més rebel que els anteriors. Guitarres grunge per a la pista de ball, tornades “coreables”, rap dionísic a la fi dels temps i beats que venen a alçar-te del sofà a 150 bpms. Berlín i Seattle enrollant-se a una festa underground de Barcelona..
SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat