CONCERT RECOLLIDA JOGUINES DEAF MASS - SILVERFLAME - COP DE GRÀCIA | La Mirona

Girona La Mirona 21.00h Recollida joguines

DEAF MASS - SILVERFLAME - COP DE GRÀCIA | CONCERT RECOLLIDA JOGUINES
La Mirona de Salt

Obertura portes: 20:30 h
TAQUILLA: Una joguina no Bèl·lica ni sexista

CONCERT RECOLLIDA JOGUINES
DEAF MASS
Grup de metal arrelat al blues. Riffs lents i pesats combinats tant amb veus melòdiques com trencades. El seu estil es pot definir com una barreja de metal, blues i funk.

COP DE GRÀCIA
Metall en català. Veus trencades i melòdiques compartint protagonisme dins de composicions pròpies que equilibren agressivitat i melodia a parts iguals.

SILVERFLAME
Silverflame té el rock com a segell d’identitat, amb un repertori propi que circula entre paisatges psicodèlics, rock d’arrels i intensitat sonora.
La banda gironina compta amb una solvent formació, encapçalada per la vibrant veu de Sheila Endekos, les imponents guitarres de Jordi Turon i Jep Vilaplana i una potent secció rítmica amb Javi Galván al baix i Jordi Vila a la bateria.
Amb la dissolució de La Banda del Yuyu, alguns dels seus membres decideixen continuar junts en un nou projecte, amb ganes de fer-se escoltar arreu, interpretant cançons que tenen l’aire del ROCK en majúscules. La primavera del 2018 Silverflme edita el seu primer disc que mostra la química existent: intensitat, sentiment i rock en estat pur. La seva gira de presentació els porta a compartir escenari amb Mr. Sipp, Diamond Dogs i Dr. Feelgood, entre d’altres.
Arriben a La Mirona, amb algun tema nou al sarró, i amb ganes de descarregar de nou el seu intens directe després de tres anys.
L’entrada és una joguina nova, no sexista ni bèl.lica, per col.laborar amb la Creu Roja.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat