Blanc Fosc | Broll

Salt Broll 19.30h

Blanc Fosc
Pati de Mas Llorens

Obertura portes: 19:00 h

Preu:gratuït


BLANC FOSC
Blanc Fosc és un grup format per quatre joves músics multiinstrumentistes. La seva proposta musical agafa elements del Soul i R&B clàssics que barreja amb sonoritats modernes. La multiinstrumentalitat dels membres i l’ús de loops i electrònica permet que el nombre de persones dalt de l’escenari no sigui un impediment per crear una experiència musical única.
Nora Ausellé veu, piano
Martí Múrcia bateria, guitarra, baix
David Llop saxo, bateria, teclats
Miquel Freixas teclats, baix, guitarra
L’11 de març 2022 van llançar el seu primer single Feel Alive en totes les plataformes digitals. Estan treballant també en nous temes propis que, eventualment, conformaran el seu àlbum de debut. Completen el repertori amb versions personals de temes d’èpoques i artistes diversos (des de Stevie Wonder fins a Lizzo, passant per Jorja Smith o Radiohead).
Des dels inicis del projecte al 2020, han assolit nombrosos èxits: acumulen quasi 10,000 visualitzacions en xarxes, han estat guanyadors del concurs Talent Bucs d’Espai Marfà i són un dels grups becats del Projecte Ampli 2021 de Cases de la Música. També han compartit escenari amb Lágrimas de Sangre, Miquel Abras i altres artistes.




SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat