PARASIEMPRE + PEDRO ANDREU TRIBUT A HÉROES DEL SILENCIO | La Mirona

Girona La Mirona 21.30h

PARASIEMPRE + PEDRO ANDREU TRIBUT A HÉROES DEL SILENCIO
La Mirona de Salt

Obertura portes: 22:00 h

Preu llançament:15 €

ANTICIPADA:20 €

TAQUILLA:25 €


Pedro Andreu, bateria d’Héroes del Silencio, arriba a la Mirona de Salt (Girona) amb PARASIEMPRE per a interpretar junts en directe una bona part del repertori d’Héroes del Silencio en un especial concert arreglat per a l’ocasió i que serà una obligada cita per a tots els seguidors d’Héroes.
Pedro Andreu mostra així la seva confiança musical en PARASIEMPRE, grup homenatge a Héroes del Silencio format per 4 excepcionals i experimentats músics amants del llegat de la banda saragossana.
PARASIEMPRE rendeix un sincer homenatge als llegendaris temes d’un dels millors grups de Rock espanyol fins al moment, presentant un xou que recorre el més destacat i emblemàtic de l’impecable repertori d’Héroes des dels seus orígens.
PARASIEMPRE surgeix com una nova banda homenatge a Héroes des de la passió, admiració i respecte per la banda original i el bon fer dels seus components:

Víctor Gras – guitarra i cors César Santana – bateria i cors Víctor Bencomo – baix i cors Bruno Menéndez – veuENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat