TALCO MASKERADE

LA MIRONA 21:30h.



La Mirona de Salt

Preu: 19€/23€

Covid-19 ha suposat un fort impacte en les nostres vides diàries. No sols de manera personal o individual, sinó global. La vida tal com la coneixíem ha canviat. Les nostres rutines han estat interferides, normes de distància social, ús de màscares en públic i fins i tot aïllaments de zones senceres és la nostra nova realitat. Ningú ho hauria imaginat a principis de 2020.

I per descomptat, Covid-19 també ha afectat en gran manera els plans de TALCO: el nou àlbum, VIDEOGAME, anava a sortir a l’octubre de 2020, i una vasta gira ja havia estat agendada per a 2021. Òbviament, les coses han canviat. La banda va ser confinada en la seva àrea de Venècia, una zona d’alta exposició del virus. No hi havia possibilitat de sortir de casa més que per als béns de primera necessitat. Gens de vida social ni viatjar. Però, en comptes de tirar la tovallola i caure en l’apatia, la banda ràpidament ha decidit treballar en versions acústiques de les seves cançons més estimades i van començar a difondre-les per *streaming. Ho van fer pel seu compte, per a mantenir-se vius i mantenir-se en contacte amb els fans durant aquests temps estranys. De manera paral·lela, *Dema, el cantant de TALCO ja ha començat a treballar en nou material. Més íntim, bàsic i més pròxim a les seves arrels.

Però TALCO no seria TALCO si simplement això fos un set acústic. El que trobarem en TALCO MASKERADE és una nova encarnació de la banda: nous instruments per a nous matisos sonors, amb tots els components de TALCO involucrats a més d’alguns convidats amb sons que ens portaran a un món completament nou!

Les definicions de mascarada com una dansa on la gent vesteix antifaços (que està molt associat amb Venècia, d’on la banda ha nascut), així com el comportament fariseu per a prevenir una veritat incòmoda, o el de pretendre ser una altra persona, és el concepte de TALCO MASKERADE. Mentre el món es posa una màscara, mentre els mitjans ens envien missatges críptics, mentre les xarxes socials s’han convertit en un instrument per a actuar disfressat pretenent ser un altre, és el moment de TALCO per a començar la seva pròpia mascarada, visualment despersonalitzant cada membre per a actuar de mirall com a funció sensibilitzadora d’aquests tòpics.

LOCKTOWN es pot considerar com la clausura del final obert del seu àlbum conceptual SILENT TOWN, que recull totes les experiències d’aquest intens d’aïllament i queden recollides en l’atmosfera de SILENT TOWN. LOCKTOWN descriu d’una forma molt personal el que la banda ha viscut, com les seves vides han estat afectades, i dels canvis socials als quals han estat testimonis. LOCKTOWN també contindrà dues noves cançons del seu pròxim disc VIDEOGAME com a avançament, 5 noves cançons creades durant aquests últims mesos i 7 noves interpretacions de clàssics de la banda a l’estil TALCO MASKERADE.

TALCO MASKERADE res contra marea i contra totes les dificultats del moment, i estan llestos per al directe al maig sota aquest nou escenari de distàncies socials, precaucions i seients, mentre finalitzen el seu nou àlbum. LOCKTOWN sortirà a la venda el 19 de Febrer del 2020.

Per a finals de 2021, amb l’esperança que les coses tirin endavant, posarem llevar-nos les màscares i començar de nou amb la nova era de TALCO, “Videogame”.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat