SOCUNBOHEMIO + ROSERONA | SALA CLAP

MATARO SALA CLAP 21:00 h.


SOCUNBOHEMIO + ROSERONA

Socunbohemio és el projecte musical del jove barceloní Artur Viñas, una proposta de pop d’autor carregada de sensibilitat que cerca la bellesa en les seves composicions, amb lletres costumistes i evocadores, amb voluntat poètica i una maduresa sorprenent en algú de la seva edat. L’acompanya a la producció Biel Colomer (Massaviu), a més de formar part de la banda de directe que es completa amb Òscar Acón i Gerard López. Socunbohemio es posa en marxa l’any 2018, però és a partir de 2020 amb la sortida de l’EP “Les coses que no et diré mai” que comença a guanyar adeptes de forma molt destacada. No en va, cançons d’aquest treball com “Als nostres amants” acumulen quasi mig milió d’escoltes a Spotify.

CONTES DE LES QUATRE ESTACIONS Ara, presenta per fi el seu esperat disc de debut amb el títol de “Contes de les Quatre Estacions”. Un llarga durada format per tretze temes estructurat entorn els quatre senzills ja coneguts dedicats a cada estació, que ara s’integren en un treball farcit de grans cançons que flueix de principi a fi. El disc parla de com les persones es trenquen, sobre el temps i l’amor i les maneres que tenim de fer-nos mal, d’equivocar-nos i d’aprendre a estimar. Ho fa amb un so tendre alhora que rotund, innovador respecte anteriors projectes però mantenint el compromís amb aquella essència inicial. Un primer disc que sens dubte situa l’artista en un lloc de privilegi a l’escena emergent del país.


ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat