BARRIFEST ::: DILEMIA + BÚNKER + SCANDAL JACKSON | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 19:30 - Concert: 20:00


DILEMIA + BÚNKER + SCANDAL JACKSON
Preu: Ant: 10€ + desp. Taq: 15€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30 - Concert: 20:00

BARRIFEST

Dilemia és poesia de barri, blindada per una muralla rockera. Això és el que ofereix aquesta banda des de L'Hospitalet, ciutat industrial i obrera. Rock de carrer sense complexos i sense miraments amb una base rítmica irresistible, unes guitarres esmolades i repletes de melòdica energia, al costat d'una veu trencada i mancada de tota mena de prejudicis, trencant els silencis instrumentals de manera profunda i visceral.

Búnquer neix l'any 2017, a Cornellà de Llobregat. Les seves lletres parlen de problemàtiques de barri, així com lletres més introspectives i nostàlgiques. Armats amb un so compacte i contundent, amb riffs originals, melodies contagioses i lletres populars, capten l'atenció d'un públic rocker i entregat, acabant els xous amb força.

Scandal Jackson obrirà la temporada 2024-25 participant en la primera edició del Barrifest. La banda aprofitarà per a presentar el seu imminent mini-àlbum "El Carmelo" (Lovers Lane, 2024), un doble salt mortal sense xarxa on el pop i el funk mai havien sonat tan satànics.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat