LÁGRIMAS DE SANGRE | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 21:00 - Concert: 21:30


LÁGRIMAS DE SANGRE
Preu: Ant: 18€ + desp.
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 21:00 - Concert: 21:30

Lágrimas de Sangre, també coneguts per les sigles LDS, porten més d'una dècada conquistant escenaris amb el seu estil inclassificable i una posada en escena explosiva.


Sens dubte un dels grups de rap líders a nivell nacional i referents en l'escena hip hop: dos discos d'or (“Buen Viaje” i “La Gente”) i dos de platí (“Voy a Celebrarlo” i “Cuando Sale el Sol”) ho confirmen, més de 175 milions de reproduccions en Spotify i més de 400 mil oients mensuals. S'han convertit en una de les principals bandes de l'estat espanyol com així ho ratifica el fet de trobar-los com a caps de cartell en els principals festivals de música alternativa de l'estat, més de 300 concerts a la seva esquena.
Al 2022 van estrenar el seu quart disc “Armónico Desorden” (Guspira Records 2022) el qual van presentar a amb una extensa gira de 50 dates no solament per Catalunya i l’estat espanyol sino també per Mexic i Anglaterra.
LDS destaca pel seu ric univers líric i sonor, oferint temes vitalistes i ballables per a moments de festa, al costat d'altres propostes més íntimes en versos existencialistes, sense deixar de costat aquelles més crues i amargues en forma de cançons protesta. LDS està integrada per Still ill, Microbio i Neidos en les veus i Acid Lemon en la producció musical; acompanyats en directe per Ricky Hammond com multi-instrumentista. Sens dubte parlar de LDS és sinònim de trajectòria, consolidació i futur. “No és donar-li voltes, ni és estar de tornada, és tornar”.
Aquest 2024 tornen amb una gira per les principals sales i festivals nacionals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat