HOSPISONA24 - SEMIFINALS :: YUDI SAINT X + CARLA COLLADO + LLUKI VALVERDE | Sala Salamandra

Sala Salamandra 20h a 22h20L'HOSPITALET

YUDI SAINT X + CARLA COLLADO + LLUKI VALVERDE
Preu: Ant: 5€ (+ 1 consumició mínima)
Horari: Portes 19:30h - Concert 20:00h - Votacions 22:00h
Lloc: Sala Salamandra (Av. Carrilet, 235 - 08907 L'Hospitalet)


20:00h - YUDI SAINT X
Au Rora presenta “Naïve”, el seu EP debut. Es descriu com una sèrie de records inconnexos, banyats de nostàlgia. És la unió d'harmonies elegants amb una veu sense pretensions, que t'acompanya en un procés de reflexió.
La banda, creada en 2023 però fruit d'una llarga amistat entre els membres, està formada per músics de gran precisió i creativitat: Alan Pribizchuk al baix, Ramon Macià al teclat i sintetitzador i Pau Gurpegui a la bateria i pads.
El directe de Au Rora té un objectiu: crear un arranjament innovador per a les cançons, balancejant un so acústic i electrònic. Es crea un ambient de somni amb les vibracions creades pels sintetitzadors, la veu càlida i el ritme estable del baix i la bateria.
La posada en escena és elegant i inspiradora. Es busca la màxima qualitat musical i que l'oient pugui transportar-se i sentir-se viu al llarg del concert.
Au Rora ha presentat “Naïve” a la sala Heliogàbal de Barcelona, el Mercat de Música Viva de Vic i en la Nova Jazz Cava, dins del circuit de Terrassa Música Moderna (TMM), entre altres.


20:45h - CARLA COLLADO
Cristina Len és una artista que aconsegueix que la mescla d'intensitat i naturalitat et vaig portar a un món complex tant musical com conceptualment. La fusió de música electrònica amb els sons de la seva terra, Martiago (Salamanca) i tocs d'altres estils com el pop indie o el R&B, captiva a qui l'escolta. Cristina Len agafa idees de cantessis i tonades tradicionals en ritme "charro o ajechao", entre altres, samplea sons de pandero de "Peñaparda", castanyoles "charras", percussió de cullera… i tot això ho passa pel seu filtre per a fer una reversió de la música tradicional de les seves arrels.
Amb la seva càlida veu ens parla sobre la seva realitat, l'amor i les relacions donis d'una perspectiva segura, clara i crítica. Cristina Len representa una llum d'esperança per a aquells que vulguin una artista de pop que no sigui un producte, i que al final, sigui de carn i os.


21:30h - LLUKI VALVERDE
Ha passat un any i mig des que VITTARA es van donar a conèixer al costat de Julieta amb el seu EP conjunt ‘dosmilset’. Cinc cançons que anaven des del pop a l’indie passant pel rock clàssic amb guspires electròniques que acompanyaven lletres que giraven entorn l’amor, la nostàlgia i la rutina.
Les seves influències llavors van ser El Petit de Cal Eril, La Iaia, Current Joys o Radiohead. En aquest temps VITTARA s’han establert amb força dintre de la nova escena indie pop catalana gràcies també als seus darrers senzills ‘Meteosad’, ‘No M’ha Servit de Res (NMSDR)’ i ‘Sovint’, amb la col·laboració de Triquell. Tres cançons que, amb ‘Caus a terra’, el seu nou senzill, auguren un nou disc, ‘Incògnita Brutal’ que, tot i mantenir la intenció preciosista del seu antecessor, serà més madur i enèrgic, i amb una sonoritat més propera a grups com Carolina Durante o Cala Vento.
VITTARA és la sinergia de l’Uri (guitarres i veus), el Fèlix (bateria), el Tuliv (baix) i el Pol (guitarres i teclats). Les seves cançons les pots haver escoltat a iCat i a playlists d’Spotify com ‘Indiecat’ o ‘Fresh Finds Espanya’, i pots haver llegit sobre ells a Enderrock.


22:00 h / 22:15 h- VOTACIONS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat