MUCHACHITO BOMBO INFIERNO | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 20:15h - Concert: 21h

MUCHACHITO BOMBO INFIERNO
Preu: Ant: 22€ - Taq: 25€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:15h - Concert: 21h

MUCHACHITO BOMBO INFIERNO

Muchachito és Jairo Perera, nascut a Santa Coloma de Gramenet.
Es forma com a músic tocant al carrer, i més tard, amb la seva primera banda, "Trimelón", amb la qual grava dos discos.
- En 2004, crea la formació "Bombo Infierno", amb la qual grava tres discos: "Vamos que nos vamos", "Visto lo Visto" e "Idas y vueltas".
- En 2006, entra a formar part del grup "G-5", juntament amb Kiko Veneno, Els Delinqüentes i Tomasito. Graven el album "Tucaratupapi".
- En 2013, entra a formar part de "La Pandilla Voladora", grup integrat per Albert Pla, Litxis, El Canijo de Jerez i Tomasito. Graven el tema "Del deporte también se sale".
- En 2015, grava "La maqueta", i realitza una gira en solitari en format home-orquestra.
- En 2016, grava el seu quart disc com a Muchachito: "El Jiro". Produït per ell mateix, Diego Pozo “El Ratón” i Ale Acosta (Fuel Fandango).
- En 2018, participa en la gira 20 anys, de Fito & Fitipaldis, acompanyant a la banda com a artista convidat i obrint les concerts.
- En 2021, Muchachito grava el tema principal per a la pel·lícula "El club del Paro", de David Marqués, i prepara el seu nou disc amb la "Bombo Infierno"per a 2022; "Qué puede salir mal".

Muchachito segueix en la carretera.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat