CHEZ KANE | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes 19:30hCHEZ KANE
Preu: Ant: 25€ +desp. - Taq: 30€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes 19:30h - Els horaris poden tenir modificacions visita www.madnesslive.es abans d'acudir a l'esdeveniment.

CHEZ KANE


La cantant britànica de Rock Chez Kane lidera, al costat de les seves dues germanes, el grup KANE'D i va cridar l'atenció del segell Frontiers Music Srl després de mantenir converses amb Danny Rexon, de CRAZY LIXX, sobre la possibilitat que busqués i produís algun nou talent.
Posteriorment, Danny va començar a treballar en algunes demos amb Chez i el segell no va deixar passar l'oportunitat d'involucrar-se amb ella.
L'àlbum de debut en solitari de Chez adopta l'estil de Rock Melòdic que tant ella com Danny admiren, alhora que afegeix un nou gir a les versions actuals del gènere.

Comencen l'any 2024 de la millor manera a Espanya, aquesta vegada amb una sèrie de concerts presentades per Madness Live!:
"Així és amics, Chez Kane, una de les veus més sorprenents i prometedores de la nova escena del Hard Rock internacional, estarà de tornada l'any vinent 2024 al nostre país amb una espectacular gira i ni més ni menys que 4 dates. Després de conquistar-nos per complet amb la seva recent actuació en la segona edició de Rock Imperium Festival al gener 2023, Chez Kane s'aventura amb aquesta gira presentació en la qual el seu últim treball, el superb 'Powerzone' (2022) quedarà totalment deslligat sense descurar el seu excepcional debut, l'homònim 'Chez Kane' (2021), un captivador compendi de cançons que va enxampar a més d'un per sorpresa i que sembla cridat a reivindicar aquest estil que tantes alegries ens ha donat: el Hard Rock.

Pren bona nota: el 25 de gener de 2024 serà a la sala Salamandra de L’Hospitalet a Barcelona, el 26 de gener en la Garatge Beat Club de Múrcia, el 27 en la Fanatic de Sevilla i el 28 de gener de 2024 a la sala Mon de Madrid. Allí ens veiem!"

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat