BUZZCOCKS | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 21:00h - Concert: 22:00h

BUZZCOCKS
Preu: Ant: 30€ (+desp) - Taq: 33€
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 21:00h - Concert: 22:00h

BUZZCOCKS
Buzzcocks és una banda britànica de punk rock formada en Bolton en 1976 pel cantautor i guitarrista Pete Shelley i el cantautor Howard Devoto.
Són considerats una important influència en l'escena musical de Mánchester, en el moviment de segells discogràfics independents, en el punk rock, el power pop, el pop punk i el indie rock.
Van aconseguir l'èxit comercial amb senzills que fusionen artesania pop amb l'energia del punk. Aquests senzills van ser recopilats en l'àlbum Singles Going Steady, descrit pel crític Ned Raggett com una «obra mestra punk».
Devot i Shelley van triar el nom «Buzzcocks» després de llegir el titular: «It's the Buzz, Cock!» (És l'entusiasme, gall!), en una ressenya de la sèrie de televisió Rock Follies en la revista Time Out. La paraula «buzz» s'utilitza per a descriure l'emoció de tocar sobre l'escenari; «cock» significa, en l'argot de Mánchester, «company» o «amic». Aquest nom segons ells capturava l'emoció dels Sex Pistols i el moviment punk emergent.
Devot va abandonar la banda en 1977 i Pete Shelley es va transformar en el principal cantant i compositor de la banda.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat