SOFIA GABANNA | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes 20:00h - Concert 20:30h



SOFIA GABANNA
Preu: Ant: 12€ - Taq:15€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes 20:00h - Concert 20:30h

SOFIA GABANNA


Nascuda a l'Argentina , Buenos Aires, l'any 2000. En 2003 va emigrar amb tota la seva família a Espanya , i actualment viu a Barcelona.
Res més arribar, va començar una escola de dansa clàssica i flamenc, a la qual li encantava assistir. Dedicava molt de temps i ganes , i era feliç fent això. Van ser 10 anys ballant.
També solia estar acompanyada de la seva guitarra, amb la qual va començar a ser cantautora des de ben petita.
Des de petita es va trobar envoltada de música, des de clàssic , rock argentí, flamenc, blues , jazz, fins a hip hop i rap. Influenciada tant de Amy Winehouse, Lauryn Hill, Alicia Keys, Whitney Houston, Peggy Lee, com de Violadors del vers, Nach, Porter, Nas , 2pac, Dona Brat, Missy Elliot, Fito Paez, Calamaro, Bersuit Vergarabat i moltíssims més artistes.
Arran de que descobreix el gènere del rap, comença a desembolicar tota la seva escriptura en bases de boom bap , amb instrumentals, i a recitar-ho d'una forma rítmica. A poc a poc va anar trobant un espai en la música , que cada vegada es feia mes gran i va voler aprofitar-lo.
Després d'alguns anys escrivint, comparteix el seu primer temi ‘Fui Silencio’, 2018. Les seves lletres representen la lliure canalització de l'ésser humà i la llibertat i necessitat d'expressió.
Actualment està treballant molt amb tot el que té per a compartir.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat