MAKI & MARÍA ARTÉS | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra 19h00 Entrada VIP | 20h00 Obertura de portes | 21h00 Inici del concertMAKI & MARÍA ARTÉS
Preu: Meet & Greet: 50€ - Ant: 30€
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Entrada VIP | 20h00 Obertura de portes | 21h00 Inici del concert

MAKI & MARÍA ARTÉS
IMPERFECTOS TOUR 2022
Comença l'esperada Gira conjunta de MAKI & MARÍA ARTÉS, on tots dos artistes repassaran els seus disset i tretze anys de carrera respectivament. Molt de temps compartint música ha donat lloc a un fenomen en tot el país i fora de les nostres fronteres. Amb ells va néixer una filosofia, la de no tenir por de fusionar el flamenc i la música urbana amb multitud d'influències, ni tenir por de pregonar el seu amor als quatre vents i ser artistes del poble.

IMPERFECTOS TOUR 2022 és un homenatge a tots els seguidors que els han abrigallat i secundat des dels durs principis fins al salt final a la fama. Els incondicionals de tot el món estan d'enhorabona davant l'oportunitat de gaudir de tots i cadascun dels grans èxits de tots dos artistes en un espectacle únic. Amb una banda de 8 músics i artistes convidats, Maki & María es troben en el millor moment de la seva carrera.

L'aforament de l'acte és limitat.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat