fbpx

CURTCIRCUIT | KOERS

MANRESA 20:00 h.

KOERS

Dos anys després de la publicació d’Unbroken, Koers varen sorprendre l’escena catalana amb That Day, que els ha consolidat com els representants nacionals del reggae estatal amb més projecció del moment.

Koers, que en llengua afrikaans vol dir ‘ritme’, no es queden pas curts de ritme: Groove, new wave, dub, pop i rock es mesclen amb la seva essència reggae de més arrel i amb el missatge vitalista de les seves lletres, convertint-se en marca de la casa. El ritme i la veu del seu frontman Kelly Isaiah et captivaran des del primer moment, transgredint gustos i estils. Així ho corroboren artistes internacionalment coneguts com Laura Pausini, Antonio Orozco, Pablo Lopez o Alejandro Sanz durant la destacada participació de Kelly en el programa La Voz, en què formant part de l’equip d’Alejandro Sanz ha arribat a les més altes fites.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR