fbpx

Xicu | El Vapor Raw LIVE SESSIONS

ONLINE 20.00Guineu El Vapor Raw Live Sessions
Data: DIMARTS 05 D'OCTUBRE
Preu: GratuïtLa Casa de la Música de Terrassa enceta "El Vapor Raw", un cicle de vídeos rodats en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de Terrassa.

En un moment en què la programació de concerts, fins i tot KM.0, resulta complicada, engeguem un cicle de Live Sessions enregistrades en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa. El nom “raw” (cru) és perquè el muntatge audiovisual i l’escenografia és molt natural, com si es tractés d’un assaig. Els vídeos seran retransmesos en línia al web de Cases de la Música i també pels canals dels propis artistes amb una freqüència mensual. La intenció és combinar la programació de bandes locals amb formacions emergents de l’escena nacional, de manera que els grups tenen un material audiovisual per fer promoció i venda del seu directe, i nosaltres oferim al públic una alternativa a la programació de concerts que s’ha vist molt afectada per les restriccions de la crisi del coronavirus.

Seran retransmesos un cop al mes a través del web de les Cases de la Música. El proper en continuar el cicle és XICU. Cesc Valverde (Xicu), amb la publicació del seu primer EP, "Sol" (Satélite K, 2021), arrenca el seu projecte més personal pel qual ha composat i produït totes les cançons. "Sol" és un disc conceptual que explica totes les etapes de qui viu una ruptura. Basant-se en el dolor més profund i en l'autoajuda per superar- lo, explica en 4 cançons com passar de la por i la fragilitat a la superació i a fer les paus amb un mateix. Aquest primer llançament de Xicu anirà acompanyat d'un videoclip per cada cançó, amb primera data de llançament prevista pel 19 de març de 2021. En directe Xicu son una banda de 4 músics, amb Cesc Valverde al capdevant (veu i guitarra acústica), acompanyat per l'Andrea Puig (coros i guitarra elèctrica), Gerard Sala (teclats) i Eloi Canyelles (coros i samplers).

El vídeo de XICU- El Vapor Raw estarà disponible el DIMARTS 05 d'Octubre a patir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat