ALBA MORENA | CASA DE LA MÚSICA DE LLEIDA

Casa de la Música de Lleida Espai Orfeó 19:30h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERT

ALBA MORENA
Preu: 10 €
Lloc: Espai Orfeó- Carrer Sant Martí 60-62
Hora: 19:30h Obertura de portes- 20:00h Inici del concert


ALBA MORENA 'LAS DOS EDADES'
La cantant, compositora i productora de Salou, Alba Morena, canta des de cant líric fins a jazz, incloent gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció pròpia. Parteix d'un so urbà alternatiu i incorpora tocs de música clàssica. La seva música emociona i, alhora, ofereix una experiència intensa, nostàlgica i potent.
Alba Morena presenta el seu primer treball Las Dos Edades (Autoeditat, 2021), on s'interrelacionen diferents gèneres: des de l'electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenc i els gèneres alternatius. Aborda temes com el suïcidi, el dol, l'amor tòxic i la consciència-herència familiar, entre d'altres. Un camí que va des de la infantesa fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals.
Alba Morena - veu i electrònica
Guillem Soler - baix elèctric
La Niña Paracaídas, guanyadors del primer premi de la tercera edició del concurs de bandes emergents, organitzat per la Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran, guardonat amb l’enregistrament en un estudi professional, obriran el concert.
La Niña Paracaídas, va iniciar-se a l'octubre del 2021 per tal de donar sortida en format banda al projecte que va començar la Maria (La Niña Paracaídas) a finals del 2020. Amb unes produccions (per part de Vicent Monfà i Arnau Moreno) plenes de guitarres, bateries i baix potents, es va voler donar el màxim del projecte dalt de l'escenari, i per aquest motiu va buscar i reunir una banda, la que a dia d'avui està creant el directe per oferir a diferents sales, pobles i ciutats i poder presentar el disc de debut que sortirà a la tardor d'aquest 2022.
Amb un estil pop punk molt fresc, però amb arrels a les influències musicals d'aquest gènere als 2000, La Niña Paracaídas sorgeix amb la finalitat de revolucionar Lleida i voltants, amb l'objectiu de poder donar-se a conèixer a nivell estatal i posar la veu i la música de dones en aquest estil dalt de l'escenari, fet molt escàs i necessari.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat