SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER NENS - 5 i 6 anys

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA


A càrrec de: Luna Pujadas

Estudiant d’arts i apassionada de la música, Luna Pujadas s’encarrega dels cursos de sensibilització musical, on compartirà amb els més petits la seva passió musical.

A Cases de la Música entenem la música com una eina primordial pel desenvolupament dels més petits de la casa. Que puguin explorar i jugar, al mateix temps que descobrir i adquirir els seus primers coneixements musicals són els pilars fonamentals d’aquest curs.

Aquest curs de sensibilització musical per nens està dividit en dos graus diferents. D’una banda, trobarem el grup dirigit per nens de 5 i 6 anys, que tindrà lloca cada dilluns de 17H a 18H. I d’altra banda, per petits de 7 i 8 anys, que es celebrarà els dilluns de 18H a 19H.

Les classes començaran el 4 d'octubre i s’allargaran fins el 31 de maig, a les diferents aules de la Sala Stroika. Ubicació perfecta on, a més, trobareu fàcilment aparcament.

GRUP DE 5 I 6 ANYS
DILLUNS 17H A 18H

L’objectiu d’aquestes classes és que els nens d’entre 5 i 6 anys tinguin el seu primer contacte amb el món de la música i que puguin aprendre d’una manera didàctica i mitjançant el joc.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat