fbpx

Km.0 - HEREUS DEL BEAT / THE RE-FUGEES

SALA RASA64 20:00h


Hereus del Beat & The Re-fugees
Preu: 5€
Lloc: Sala Rasa64. C/La Rasa, 64, 08221 Terrassa

Hora: 19.30h Obertura de portes. 20.00h Inici del concert
La Casa de la Música de Terrassa reprèn el cicle de concerts Km.0 que es desenvoluparan al llarg de tot el mes de desembre. Es donarà el tret de sortida el dia 3 amb dos grups locals Hereus del Beat i el conjunt de Matadepera, The Re-fugees. Els concerts es celebraran a la Sala Rasa64 a les 20.00h de la tarda.

Hereus del Beat és una formació nascuda a Terrassa (BCN) que sorgeix de la unió de Pau Casanovas, Xavier Carnicé, Xavier Soler i Marti Galán. Més coneguts com a Fresko, Vaxx, Eluss i Matthew Charming. Els orígens es troben a principis de la dècada de 2010 amb camins separats, els tres integrants de la banda van començar a endinsar-se al món del hip-hop. Van trobar en el rap una via per fer volar la seva imaginació i per expressar el que porten dins. Es tracta d'un grup camaleònic que no està tancat a un determinat estil. El hip-hop i el rap dels 90 i 00 són el pilar base del projecte. La màgia de Hereus del Beat recau en la puresa de les seves lletres. Unes lletres escrites desde l'humilitat, la vivència pròpia i el característic esperit crític que els acompanya allà on van.

The Re-Fugees és un grup de rap en català sorgit el 2017 de la unió dels tres artistes de Matadepera: “O.P.B.”, “Pauhead” i “Lakov R.A.G.E”. Treballen amb ritmes boom-bap clàssic en dita llengua, amb una sonoritat amb influències de Wu Tang Clan, Public Enemy, Extraño Weys, Griselda Records o Ziontifik entre d’altres. Les líriques toquen diferents temàtiques: des de filosòfiques i sociopolítiques fins a fets quotidians i del culte al Hip Hop. El seu àlbum conceptual “Dialectic Beings” consta de tres parts amb sis temes per part. Un total de 18 temes auto-produïts per un dels membres del grup, “O.P.B.”, i mesclat per “Left Side” a “Estudis D9” i masteritzat per “Surekid” a “Black Mamba”.

Les entrades es poden obtenir a l'enllaç que es troba a continuació per 5€. L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR