fbpx

CURS D'ABLETON amb Judit K

EL VAPOR De 19.00h a 21.00h.


CADA DIMECRES DES DEL 02 DE FEBRER FINS EL 23 DE FEBRER (4 SESSIONS)
PREU:
Horari: Dimecres, del 02 de Febrer al 23 Febrer de 19:00 a 21:00.
Professora: Judit K.
Lloc: El Vapor, C/ Mare de Déu dels Àngels 76
Grups reduïts de 10 alumnes màxim

Requeriments mínims:
Cal portar l'ordinador portàtil amb el programa Ableton Live instal·lat.
Ser major de 16 anys.

Ableton Live és un dels seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat. Donada la seva rellevància en la creació de música electrònica, cada dimarts de 16H a 17H podrem conèixer en profunditat aquesta eina. Un curs diferenciat en les següents branques:

El primer bloc es centrarà en la producció de música, mitjançant l’aprenentatge d’unes eines bàsiques de creació de música virtual. Un treball que es realitzarà en un “home studio”.

En el segon, aprendrem com fer un bon directe de música electrònica, aplicant les possibilitats del programa, basant-nos en una sessió de directe. Dispararem qualsevol patró propi, extern o gravat a l’instant; ho modificarem i l’equalitzarem. Tot allò a temps real.

Per últim, es donarà importància al “djing” o com realitzar sessions de DJ amb un enfocament diferent, lluny de la manera tradicional. Disparar cançons en format digital i completar aquesta acció, amb tota una llibreria d’efectes que conté el programa (patrons i loops, entre altres).

Recordem que per aquestes sessions cal portar ordinador, auriculars i Ableton Live instal·lat.


INSCRIPCIONS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat