SMOKING SOULS + GUINEU | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

SMOKING SOULS + GUINEU
Preu: Ant: 14.56 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

SMOKING SOULS + GUINEU

SMOKING SOULS
La banda de rock d’Alacant presenta el seu cinquè àlbum d’estudi ‘La Cura’ pel qual han comptat amb el treball de fins a vuit productors d’arreu de l’estat espanyol i les col•laboracions de Bala o David Ruiz de LA M.O.D.A. Smoking Souls es consoliden així com una de les propostes més sol•licitades en el panorama musical dels Països Catalans, amb una proposta única basada en guitarres esmolades, riffs èpics i lletres corprenedores que trenca fronteres.

GUINEU
La compositora i cantant de Terrassa Aida Giménez s’amaga darrere Guineu, el seu particular projecte musical d’indie pop en català amb actitud riot girl, que barreja melodies fines i tendència trashy per donar forma al que podem etiquetar com #cuquitrash i que beu del punk dels 80s, la new wave dels 90s i arrossega tendències pop dels 2000. En poc més de 2 anys, Guineu ha enregistrat un àlbum debut titulat “Forats negres”, ha cantat amb Rufus T. Firefly arran de guanyar el concurs Movistar+ Rookies, compta amb col·laboracions com Joan Colomo, signà la cançó de l’any amb “Putu Any” (finalista del Premi Cerverí 2021 a la millor lletra de cançó) i fou artista confirmada al Primavera Sound 2022, establint-se així com una de les propostes més interessants i amb més personalitat de l’escena musical catalana del moment. El 2023 Guineu presentarà el seu nou disc “Una sacsejada”, una col·lecció de cançons rodones a base de melodies precises, sense floritures ni cap nota de més en un garbuix d’influències que van del so guitarrero dels 90s, el synth pop dels 80s i les darreres tendències de la música global i on la paraula POP s’escriu en majúscules.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat