EL PROCÉS DE CREACIÓ LIBÈRICA

La Marfà 19h.



A la Marfà de Girona

Preu: gratuït

En aquesta sessió el contrabaixista Manel Fortià ens explicarà el procés de creació del projecte Libérica que fusiona flamenc, jazz i cançó tradicional i que serà presentat a l’Auditori de Girona el 17 de desembre. També es donaran pinzellades de conceptes rítmics i harmònics del flamenc i com incorporar-ho a altres estils de música com el jazz o la música tradicional.

A càrrec de Manel Fortià, contrabaixista i compositor. Després de passar tres anys a Nova York, Manel Fortià torna a Barcelona amb molta energia i nous projectes producte d’aquesta gran experiència vital. D’una banda, el seu nou disc Despertar a trio amb el pianista maonès Marco Mezquida i el bateria francès Raphael Pannier, i de l’altra, el projecte Libérica al costat del saxofonista i cantaor gadità Antonio Lizana, que barreja flamenc, cançó tradicional i free-jazz d’una manera molt especial. També recentment ha sortit el seu disc Fang i núvols (Microscopi, 2020) a duo amb la cantant Magalí Sare, que ha sigut molt ben rebut per la crítica especialitzada.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat