fbpx

SESSIONS LP #7: BLOOD SUGAR SEX MAGIK DELS RED HOT CHILI PEPPERS, A CÀRREC DE MIKI SANTAMARIA

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL 19:00 h.

A càrrec de: Miki Santamaría
Doctor Prats
Dijous 29 d'octubre
DURACIÓ: 2.00 H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)

El Centre de Creació Musical acollirà un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical, que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular que hem escoltat centenars de vegades i dels quals analitzarem tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres com el context en què van aparèixer.

El cinquè disc d’estudi dels nord-americans Red Hot Chili Peppers, llançat l’any 1991, va ser el primer que van treure amb la discogràfica Warner Bros. Trencaven, així, amb l’estil musical que els acompanyava en els darrers discs, com Mother’s Milk, fent una música amb menys riffs de heavy-metal i incloent a les cançons temàtiques sobre insinuacions sexuals, referències a la mort i a les drogues i també a la luxúria i a l’exuberància.

L’àlbum va tenir tant èxit que el guitarrista del grup, John Frusciante, va haver d’abandonar el conjunt a mitja gira l’any 1992 per les dificultats a l’hora d’afrontar la popularitat que l’àlbum va assolir. Blood Sugar Sex Magik és considerat un àlbum clau per a la proliferació del rock alternatiu de principis dels noranta, del qual Steve Huey va comentar: “probablement, el millor àlbum que els Chilli Peppers faran mai”.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR