TALLER PRÀCTIC AMB MARTA ROMA: I AMB LA CORDA QUÈ PODEM FER?

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA 19:00 h.

A càrrec de: Marta Roma (Violoncel·lista i cantant)
Amb la col·laboració dels Tallers Musicals d’Avinyó (TeMA)

Dijous 24 de novembre de 2022
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)

Experimentarem i parlarem sobre diferents recursos que podem fer amb els nostres instruments de corda. Practicarem com fer textures amb arc o pizzicato, línies de baix, acords, una introducció a la improvisació i en el cantar i tocar. En definitiva, tenir recursos per deixar anar la creativitat i poder ser lliures en nous contextos, tant dins d'un grup, com individualment. Com més coneguem els nostres instruments al complet, més camins s'obriran!

Marta Roma és violoncel·lista i cantant versàtil, ha actuat per tot el món construint el seu propi camí artístic, traspassant fronteres estilístiques i culturals amb el seu instrument. Ha actuat amb artistes com A.R. Rahman, Alejandro Sanz, Susana Baca, Rosana, Gary Burton, Dream Theater, Jarabe de Palo, Maria Rodés, Guillem Roma Silvia Pérez Cruz, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat