QUEEN FOREVER | La Mirona

Girona La Mirona 22.30h


La Mirona de Salt

Obertura portes: 22.00 h
ANTICIPADA: 24€
TAQUILLA: 26€

QUEEN FOREVER - Tribute Tour "We Will Rock You"s
Rememorant els millors moments en la història de Queen, com Live Aid, Mont-real, Live at Wembley, Queen Forever són la viva imatge de Mercury i els seus a l’escenari, des de la seva formació el 2015, cuidant el més mínim detall al vestidor, posada en escena i arranjaments musicals.
Després del seu pas pel talent show Got Talent Espanya, la banda es converteix en un referent al món dels tributs omplint recintes. Més de 600.000 persones han pogut veure de què són capaços Tolo Sanders (Freddie Mercury), Adrián Pujadas (Brian May), Haritz Caperochipi (Roger Taylor), Juanjo Amengual (John Deacon) i Sebastián Raimundo (Spike Edney).
En paraules de Peter Freestone (Assistent Personal de Mercury des del 1979 fins al dia de la seva mort): “Aquests nois m’han fet tornar 40 anys enrere, musicalment són increïbles”.
Si ets amant de Queen i no vas poder veure els originals, sens dubte Queen Forever és la millor opció per recordar la força i el poder de la banda britànica, estem parlant del millor Queen després de Queen.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat