CONCERT ESCOLA 3ET + EMMM + DANIEL CERDÀ | DIA DE LA MÚSICA

Casa de la Música Mataró Mataró 18.00h


Piano Obert: 18:00h

Concert Escola 3Et: 19.00h

Concert EMMM: 20.00h

Concert Daniel Cerdà: 20.30h


DIA DE LA MÚSICA 2024

La Casa de la Música de Mataró presenta una nova edició de la celebració del Dia de la Música, que té lloc el divendres 21 de juny al centre de la ciutat. Un any més, celebrem aquest dia tan especial omplint Mataró de música i alegria, oferint una jornada plena d’activitats i actuacions per a tots els gustos.

➡Plaça de l'Ajuntament

Piano Obert

Hora: A partir de les 18.30h

Descripció: Veniu a gaudir d’un piano obert a la Plaça de l'Ajuntament, on músics de totes les edats i nivells poden venir a tocar lliurement i compartir la seva passió per la música amb els vianants.

➡Plaça Santa Anna

Concert Escola 3ET + Escola EMMM

Hora: 19.00h

Descripció: Els alumnes de l’Escola 3ET i l'Escola EMMM ofereixen un concert ple d’energia i talent, mostrant el treball realitzat durant l’any.

Concert Daniel Cerdà

Hora: 20.30h

Descripció: La jornada acaba amb l’actuació de Daniel Cerdà, que tanca la celebració amb un concert vibrant i dinàmic. Vine i no t’ho perdis!

El Dia de la Música és una ocasió perfecta per gaudir de la música en viu i per celebrar la riquesa cultural de la nostra ciutat. No us perdeu aquesta jornada plena de música i emoció! Us esperem al centre de Mataró per celebrar junts el Dia de la Música.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat