A.A. WILLIAMS + KALANDRA + LYS MORKE | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 18.30h

A.A. WILLIAMS + KALANDRA + LYS MORKE
Preu: Ant: 20€ - Taq: 25€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Horaris aproximats i subjectes a modificació.
Els horaris definitius es publicaran aproximadament una setmana abans de l'esdeveniment.
Obertura de portes 18.30h.

A.A. WILLIAMS

A.A. Williams és una compositora londinenca de dark folk amb gran influència d'altres artistes com Cat Power o Emma Ruth Rundle i per sons més pesats de bandes de post-rock i metall.

"Gospel de la mort", així defineix la pròpia A.A. Williams les fosques i atmosfèriques notes que construeixen el seu particular viatge musical. Aquest va tenir en "As *The *Moon *Rests" el seu projecte més ambiciós fins avui, construït baix influències que abasten gèneres tan dispars com el post-rock, el folk, la música gòtica, el metall i la música clàssica.
Amb els anys, A.A. Williams ha erigit la seva veu com una de les més sorprenents i distintives dels últims anys, complementada amb habilitats instrumentals en guitarra, piano i violoncel que conflueixen en una composicions tan delicades com brillants. Ara la tindrem com a cap de cartell en la seva pròpia gira per Espanya, en una oportunitat única per a gaudir de la particular atmosfera que transmet la seva música.

KALANDRA

Com a companys del cartell tindrem als nostres estimats Kalandra, els qui van acompanyar a Leprous en el seu gira de principis d'any i que, ara, desplegaran els seus sons crus i atmosfèrics d'una forma més extensa i pròxima, brindant tot l'espectacle que les seves cuidades notes poden oferir. Obres com ‘The Line’, basades en sons d'arrels folk noruegues, són treballs d'obligada escolta per als amants de les melodies melancòliques i etèries.

LYS MORKE

Acompanyant-los tindrem a Lys Morke, una proposta única i avantguardista que conformarà una vetllada per al record, una cita obligada per als amants dels sons més eclèctics.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat