PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS + FURY + CRASH BONES | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 20:00h - Concert: 20:30h


PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS + TBC
Preu: Ant: 25€+ desp. Taq:28€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS

PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS ens visitarà amb el seu tour europeu de presentació del disc "Kings Of The Asylum" i nou cantant, Joel Peters, al setembre de 2023. En aquest mes realitzarà un únic concert que se celebrarà a la sala Salamandra de Barcelona.
"Phil Campbell and the Bastard Sons visitarà Barcelona el pròxim 26 de setembre per a promocionar el seu nou àlbum d'estudi, 'Kings Of The Asylum'.
Aquest disc suposa el tercer en la carrera de la banda i vindran a presentar-lo en exclusiva a Barcelona.
Phil Campbell, exguitarrista de MOTÖRHEAD durant 32 anys, formats després de la dissolució de la banda, després de la mort de Lemmy Kilmister en 2016.
Phil va decidir anar un pas més enllà i posar-li nom al projecte: PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, batejant-ho en el Wacken Open Air 2016.
La banda està dirigida per un dels més respectats guitarristes del gènere i completada pels seus fills Todd, Tyla i Dane, va sorgir en el circuit de gires impulsada per una gran quantitat de bona voluntat, algunes versions de MOTÖRHEAD i un grapat de cançons noves que crepitaban amb passió i arrogància. La gira com a banda convidada de Guns N' Roses els va servir de gran suport mediàtic i els BASTARD SONS van començar a despuntar. Quan la banda va llançar el seu àlbum debut, 'The Age Of Absurdity', al gener de 2018, va obtenir excel·lents crítiques generalitzades, recollint el trofeu al 'Millor àlbum debut' en els premis Metall Hammer Alemanya 2018. Dos anys més tard, gravat i dissenyat durant la pandèmia pel guitarrista Todd Campbell, el segon àlbum va ser just el que la gent necessitava. Es diu 'We're The Bastards' i era més gran, millor i fins i tot més inspirador que el seu predecessor, entrant en les llistes de vendes nacionals de quatre països".
"We're The Bastards", l'últim disc de la banda, va ser llançat per Nuclear Blast al novembre de 2020.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat