WHOLE LOTTA BAND - Tribut a Led Zeppelin | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes 20:30h - Concert 21:15h



WHOLE LOTTA BAND - Tribut a Led Zeppelin
Preu: Ant: 18€ - Taq: 20€ - Gold: 50€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes 20:30h - Concert 21:15h

WHOLE LOTTA BAND - Tribut a Led Zeppelin


A l'Anglaterra de 1968, quatre joves músics sota les ordres del guitarrista Jimmy Page, es reuneixen en un local d'assaig per a donar vida a un projecte que canviaria per sempre la història de la música. Sota el nom de Led Zeppelin, els quatre genis anglesos van aconseguir posar potes enlaire el món amb el seu rock potent i psicodèlic, que trencava amb les directrius de l'època. El seu impacte va ser tan gran que, actualment, els seus discos es continuen venent per milions i les seves cançons conegudes a tot el món, més de 30 anys després de la seva desaparició.

En 2011, la història es repeteix a Espanya per a formar un banda que ret homenatge a Led Zeppelin, encarregats de fer perdurar els temes dels anglesos i de recrear un dels seus concerts. Neix Whole Lotta Band, Led Zeppelin Experience. Formada per quatre grans talents de la música, el seu objectiu és fer que els seus concerts es converteixin en una reedició dels concerts que van omplir estadis en la dècada dels 70. Per a això, no dubten a envoltar-se de tots els elements necessaris per a tenir la posada en escena més potent dels últims temps: Guitarres de doble masteler, bateria taronja transparent, theremín, arc de violí, teclat, hammons, llums, audiovisuals, etc.

L'essència de Led Zeppelin torna a néixer en ple segle XXI, neix WHOLE LOTTA BAND.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat