La Black Music Big Band presenta la Nadala: What chritsmas means to me

21 de desembre de 2021 GIRONA

Una producció de Cases de la Música, Black Music Festival i Girona a cappella

La Black Music Big Band versiona el clàssic de Tamla Motown "What Christmas means to me" popularitzada per Stevie Wonder.

Si l'any passat la BMBB reversionava el Do They Know it's Christmas? en català per fer un homenatge a tots els qui havien de passar el Nadal als hospitals amb motiu de la pandèmia, enguany ens proposen un tema molt més "soul" i carregat d'optimisme: What Christmas means to me.



Una nadala amb l'estil característic de la factoria MOTOWN i popularitzada per Stevie Wonder en el seu àlbum "Someday at Christmas" de 1967, a la que la Black Music Big band li ha volgut donar un caire molt "new orleans", a la vegada que s'incorpora un fragment vocal pràcticament a cappella que li dona també aires de gòspel.

La Nadala s'ha enregistrat i mesclat als estudis Musiclan per més de 100 nens, nenes, nois i noies que formen part dels projectes formatius Black Music Big Band, Black Music Big Band Junior, el projecte social Música a l'Est i El Black Music Choir.

A més, el tema s'ha acompanyat d'un videoclip realitzat Genís Pujiula (Metwor) que transporta tot aquest optimisme nadalenc als carrers de Girona.

El projecte Black Music Big Band acaba de complir 6 anys i ja ha enregistrat un àlbum d'estudi i 4 àlbums de directe, així com ha fet més de 50 actuacions en multitud d'escenaris. També va participar en el Disc de la Marató 2020, amb el tema de Whitney Houston "I wanna dance with somebody".

Us desitgem bones festes!

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat