Música i Intel·ligència Artificial. Eines per a una revolució en curs

MANRESA  MUSITECA Manresa   TALLER   18:30 H

Música i Intel·ligència Artificial. Eines per a una revolució en curs
Lloc: MUSITECA Manresa (C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 21)
Dia: Dijous, 15 de febrer de 2024
Preu: Gratuït
Horari: 18:30h - 21:00h

A càrrec: Pla Vinseiro

Organitza: Casa de la Música a Manresa

En un temps rècord la intel·ligència artificial s'ha colat a les nostres vides i sobretot al nostre discurs. Generadors de text com el famós xat GPT i generadors d'imatge com Midjourney ja formen part del dia a dia de treballadors de tots els camps i, sobretot, d'incomptables comptes de mems. Però què passa amb la música?

És aquesta tecnologia prou avançada com per robar un altre trosset del petit pastís que li queda al músic corrent per viure, o suposarà una eina creativa de valor incalculable per trencar les fronteres de la música al segle XXI?

En aquest taller discutirem sobre les aplicacions de la IA en la composició, producció musical i el consum així com les implicacions ètiques que en comporta l'ús i les possibles conseqüències. A la part pràctica aprendrem a utilitzar diverses eines de generació de música, separació i manipulació de pistes i finalment la creació d'un model vocal propi que interpreti les nostres composicions o altres. Si volies saber com és possible que Johnny Cash canti Barbie Girl, és aquí!
PLA VINSEIRO

Pla Vinseiro és un músic de Santiago de Compostel·la. S'ha format en piano clàssic, guitarra moderna i en musicologia per la Universitat Autònoma de Madrid. Des de fa gairebé una dècada treballa en tot tipus de formats i estils dins del món de la música com a instrumentista, arranjador, productor i músic de sessió amb experiència en la música per a TV, musicals i el desenvolupament de bandes a nivell creatiu. Actualment és baixista de la banda de metall Crisix amb què passa gran part de l'any girant internacionalment.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat