Com incorporar les cordes a una banda pop/rock/urban/noves músiques amb Guillem i Marta Roma

MANRESA  Conservatori de Música de Manresa   TALLER   19:00 H

Com incorporar les cordes a una banda pop/rock/urban/noves músiques
Lloc: Conservatori de Música de Manresa
Dia: Dimarts, 19 de març de 2024
Preu: Gratuït
Horari: 19:00h - 21:00h

A càrrec: Guillem i Marta Roma

Organitza: Casa de la Música a Manresa, Conservatori municipal de música de Manresa, Festival TeMA

Reflexionem sobre el rol dels instruments dins una banda? Qui fa què? Com ho fa? Per què i per què no? Ho provem?

Veurem i analitzarem exemples i experimentarem recursos pràctics i teòrics per saber com podem introduir la corda en una banda.
Guillem Roma

Riquesa musical, personalitat pròpia, energia tropical i optimisme contagiós és el que desprèn la música de Guillem Roma, al que alguns han anomenat el “Beirut català” i que han comparat amb referents com Jorge Drexler o Caetano Veloso. Una proposta d’autor fresca i sincera que fuig d’etiquetes i tendències i que l’ha consolidat com un dels artistes més original del moment. Una carrera amb quatre discos, un EP i centenars de concerts que han anat creant un món personal de sonoritats que viatgen del mediterrani a les tradicions llatinoamericanes, visitant en alguns moments els ritmes balcànics o les melodies de boleros antics i on es barregen les influències d’una manera natural i espontània.
Marta Roma

Després de llicenciar-se en Pedagogia de l'Instrument (ESMUC 2011), va guanyar una beca per anar al Berklee College of Music (Boston), on va obtenir la diplomatura a Performance (2014), i el màster en Music Contemporary Performance (Summa Cum Laude) al prestigiós Berklee Global Jazz Institut (2016). Després de realitzar unes pràctiques pedagògiques a la fundació Fedujazz de la República Dominicana, torna a Catalunya on es consolida com a artista i pedagoga actuant i fent formació a tot el país i traient el seu primer àlbum en solitari Per sempre. 

Marta Roma construeix el seu propi camí artístic jugant amb el violoncel i la veu sense etiquetes estilístiques, traspassant barreres, improvisant i coneixent cultures i altres maneres de dir les coses. Ha viatjat actuant per tot el món -Filipines, Mèxic, Colòmbia, Cuba, Brasil, Japó, etc.- i amb artistes com A.R. Rahman, Susana Baca, Danilo Pérez o Jarabe de Palo, entre d'altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat