Sessions LP #53 "Kid A Mnesia" de Radiohead amb Emili Bosch

La Marfà Audició comentada 12 h La Marfà



A la Marfà de Girona

PREU: Gratuït

HORA:12 h Cal inscripció prèvia

Kid A Mnesia (2021) és el rellançament per part de la banda d’Oxford dels àlbums Kid A (2000) i Amnesiac (2001). Una reedició que engloba en una sola mirada els dos treballs publicats fruit de divuit mesos de sessions. Uns discs que presentaven una nova orientació estilística més abstracta i minimalista, en els quals les guitarres perdien presència i apareixien nous instruments com els sintetitzadors analògics, la percussió programada i una secció de vents jazz. Tot i ser un èxit de vendes, l'acceptació de la crítica i dels fans va ser dividida, tan desconcertats els uns, com meravellats els altres.
A càrrec d’Emili Bosch, músic i productor musical, forma part del duo b1n0.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Emili Bosch, músic i productor musical.
Ho condueix: Edu Bonet.
Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat