fbpx

VIBRA FESTIVAL | ROBA ESTESA +BLUEBELL DUET

MANRESA 20:00 h.

ROBA ESTESA

Guanyadores del Premi Sons de la Mediterrània 2015 (Grup Enderrock), de quatre categories de PREMIS ENDERROCK, tres per votació popular (millor grup revelació, millor disc de folk per Descalces (Coopula Records) i millor cançó de folk per “Viu”) i un de la crítica al millor disc revelació atorgat del seu disc de debut, Descalces.

Aterran al VIBRA FESTIVAL amb DESGLAÇ (Coopula Records), un disc amb 12 temes que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d’una col·lectivitat. Des d’un punt de vista més macro, conviden a l’inici d’una revolució col·lectiva des de les individualitats particulars. Desglaç (Coopula, 2018) és una oda a la col·lectivitat, és coincidir en l’acte d’empoderament i en l’experiència del fet d’alliberar-se.

BLUEBELL DUET

Bluebell Duet és un grup manresà que neix l'any 2018 com a duet de versions de jazz, pop, bossa nova en format guitarra i veu. L´any següent s'embarquen a presentar-se al concurs Llumplugged, del qual en resulten guanyadors. És llavors quan decideixen començar a escriure i compondre els seus propis temes. L'any 2020 publiquen el seu primer àlbum titulat: Face Uncovered, on hi trobem 12 temes de diferents estils, textures i sensacions.

Laura Poulain i Eric Sans, juntament amb Oscar Martínez i Miquel Pinazo ens presentaran el seu primer disc “Face Uncovered”

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR