LLuis Figueras & The Demons estrena el videoclip ¨Lagarto Lagarto¨

03 de maig de 2024 XARXA

LLuis Figueras & The Demons estrena el videoclip del seu últim senzill ¨Lagarto Lagarto¨

El grup presenta el videoclip de “Lagarto Lagarto”, últim senzill editat per la banda, com a preludi del que serà el seu nou àlbum.

Aquesta estrena arriba en un moment en què la banda es troba inmersa en el procés creatiu del seu proper treball discogràfic, que es troba actualment en fase d'enregistrament durant el mes de maig..

Enmig del procés creatiu del que serà el seu següent disc, LLuis Figueras & The Demons presenta el videoclip de "Lagarto Lagarto", el seu darrer senzill. Aquesta producció musical marca un punt culminant en la trajectòria del grup, consolidant el seu primer cicle i obrint les portes a una nova fase que s'iniciarà amb el llançament del seu proper àlbum el setembre vinent.

Després de l'èxit del seu primer treball discogràfic, "Night & Say" (JBC music, 2021), així com del senzill "I’m Shakin", "Lagarto Lagarto" representa un pas més enllà en l'evolució artística de la banda. Amb aquest nou videoclip, dirigit per la dissenyadora gironina Anna Faure i enregistrat íntegrament a la sala Kropotkin de la Factoria Cultural Comacròs, LLuis Figueras & The Demons captura l'essència fosca i enigmàtica que ja caracteritza el tema original.

El vídeo compta amb la col·laboració d'artistes de renom com la cantant Maia Kanaan, el bateria Àngel Abad, la baixista Anna Fusté, la ballarina Alèxia Ros i la fotògrafa Sara Savall, contribuint a enriquir la narrativa visual i sonora de "Lagarto Lagarto". Des de la seva creació a mitjans del 2018, el grup ha recorregut nombrosos clubs i festivals a tot el territori català. Amb el seu proper àlbum, titulat "La Follia",LLuis Figueras & The Demons, aspiren a ampliar la seva presència i impacte a nivell nacional.



Què és el Programa de Suport a la Creació?

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s’han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz,- entre moltes altres-,han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat